” 3 in p*** mea! „

Replica ultra-cunoscuta, nascuta in urma unei tentative penibile de interviu, devenita banc si amuzament national. De la filmuletul in care se vede foarte clar ca fata aia n-are ce sa caute in domeniul asta (inaintea unui interviu faci un research, sa ai o baza, sa stii ce intrebi… si-a facut-o cu mana ei si merita din plin replica asta), s-a facut parodia cu tablourile si „3… iubita mea!”, normal ca multi au inceput sa faca misto de Despot, s-a nascut si bancul „capra cu 3 iezi… cati iezi avea capra?… 3 in p*** mea”. Am vazut bancul in comment-uri la diverse bloguri, vestitul filmulet a aparut si la Carcotasi, inca e nebunie, ba mai devreme l-am primit si pe messenger ca mass!

Ce ma roade pe mine (de la amuzament copios, la ras sarcastic spre nervi) este ca multi nu stiu de la ce a pornit totul! Toata lumea hahaha hihihi ca ce a zis Despot, ca ce proasta e aia (asta e foarte adevarat!), ca ce tare faza, hahaha, hihihi, huhuhu!!! Boooooooooon!!!

Dar va intrebati de ce i-a luat aia interviu lui Despot, cu ce ocazie etc…? Sunt convinsa ca cine-l citeste pe Cabral sau alte bloguri si cine a fost in seara aia prezent stie!

Ca bancul s-a imprastiat ca molima, e un lucru cert, ca a fost preluat de la unii sau altii si transmis…ok… dar cand a ajuns la mine sub forma de mass, m-au apucat niste bazdaci (gargauni, nervi, spume!)! Poate reactionez eu aiurea, dar sunt convinsa ca multi nu stiu… ca in seara aia Vita de Vie, impreuna cu Parazitii si trupa Habar cantau pentru Erika!

Am verificat in lista mea de messenger, i-am intrebat pe cei care mi-au trimis mass. Toata lumea „cum? nu stii? bancul e de la interviul ala cu Despot!”. „Aha, bun… si interviul cu Despot cu ce ocazie s-a produs?” „…aaaaaaa, nu stiu!”  TADAAAAAAAAAA! I knew it! Sa nu fiu carcotasa, am intrebat un esantion de 3 (in p*** mea!) persoane. Doua n-au stiut! Iar cea care a stiut imi este prietena si stie povestea de pe blogul meu! Concluziile le-am tras deja…

Bancul tot circula, n-am nimic impotriva, dar important, cred eu, e sa se stie exact de la ce a pornit totul! Si sa afle cat mai multa lume de povestea Erikai! Sa se stie ca dupa evenimentul asta, a mai fost inca unul si, mai mult ca sigur, vor mai fi si altele!

N-ar fi frumos sa fie asa? „Stii bancul cu capra cu 3 iezi?” „Da, ala cu Despot,  3 in p*** mea, de la concertul pentru Erika!”

Daca sunt nebuna sau exagerata, sorry. Mi s-a spus ca sunt ciudata rau in momentul in care faceam pe detectivul sa vad cine e in tema si cine nu. O sa ma duc sa ma caut! Si daca e grav, poate o sa ma si tratez! 🙂

3 gânduri despre &8222;” 3 in p*** mea! „&8221;

  1. Pe mine de ce nu m-ai intrebat? Ca stiam si eu, in p$@% mea…
    Acum pot sa inventez chestii mai departe. Leapsa…. Hahahaha! Ma duc eu acum acasa si sa vezi ce postare nasc. :))

  2. Ia sa te vedem! Ca pe mine m-a intoxicat bancul asta de cate ori a venit mass azi!!!

  3. Interesante? Merci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s