Alta leapsa

Pentru ca probabil am raspuns la fiecare leapsa primita… am mai primit una, de data asta de la Ocserver. Mi-a placut cum suna, asa ca voi raspunde!

Ce te face să-ţi lingi degetele (şi nu numai)? Ciocolata, crema facuta de mama de la „tortul televizor”, friptura rulata, nutella, mierea, frisca.

Ce-ţi încântă ochii? Revistele glossy, o tinuta bine aleasa si asortata, magazinele de pantofi, copiii, peisajele exotice, puisorii mei (3 la numar), revederea unor prieteni dragi, serialul LOST, vederea unor „shantzuletze” 😀 , o herghelie de cai, apusurile de soare, marea, luna oglindita intr-o apa… etc.

Ce-ţi place să atingi? Piele, blanita, puful puilor abia scosi din ou.

Ce mirosuri te încântă? Parfumurile barbatesti (ma termina Declaration de Cartier), mancaruri gatite de mama, mirosul trandafirilor si al crinilor, mirosul pielii.

Ce-ţi încântă urechea? In mod sigur muzica, dar nu oricare, aia cu mesaj, aia care spune o poveste sau aia care-mi inspira o anume stare… sa aud complimente (dar nu la modul „ce buna esti”, mai degraba referitoare la felul de a fi)… ciripitul puitzilor mei dimineata… frati-miu cand imi spune „esti o buna sora” 😀 … tata cand spune (cu mare greutate) „da, ai dreptate” (yessssssssss!)… si totusi muzica ramane principala sursa de incantare a auzului.

Dau leapsa mai departe la Naicu.

5 gânduri despre &8222;Alta leapsa&8221;

  1. mai fata, tu esti un poet ascuns intr-o geanta hermes…:) declaration? p-asta nu-l stiu…. da-l amusin io zilele astea…. :))

  2. Cu banii dati pe o geanta Hermes ma duc in excursiile prin lumea asta mare pe care le visez… si-mi cumpar multe alte genti no name 😛
    E mortal parfumul… oricum alea barbatesti sunt mult mai misto decat alea de dama! 🙂

  3. :)) nu posa decat sa sucsriu la partea cu delicate balance-ul dintre banii de hermes si restul lumii, eu incercam sa fiu mai plastic decat de obicei…:)) si vaz io parfumu ala, las pe mine…:)

  4. Săr-na şi La Mulţi Ani.

  5. […] ca să dorm forţat. Aşadar şi prin urmare, leapşa 1 (în ordine cronologică) a fost reperată aici, în blogul Adei, în care m-am prins iou că cele cinci întrebări tratează fiecare cîte un […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s